Νέα/Ανακοινώσεις

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Ανάβαση του όρους Πατέρα, στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής, σε διοργάνωση του Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST. Η B&N Cycling ήταν παρούσα και σε αυτή την αθλητική διοργάνωση με εξαιρετικές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Παρούσα σε έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα η ομάδα BN Cycling και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.! Με συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές, καλές αποδόσεις και βάθρα τερμάτισε η ομάδα το διήμερο του Γαλατάς Mtb & Road Race!

Διαβάστε περισσότερα...

 

 

Την Κυριακή 12/02/2017 πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο του ΠΡΩΤΕΑ στην περιοχή Κανάκια Σαλαμίνας, Διασυλλογικός & Open Αγώνας Mtb XCO «Salamis Island 2017». Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό παρόν σε διασυλλογικό επίπεδο αλλά και στην Open κατηγορία. Οι αθλητές της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Το τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να εκπροσωπήσουν δυναμικά τον σύλλογο σ’ένα ακόμη απαιτητικό αγώνα mtb. Στον πρώτο αγώνα του κυπέλου που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Κουταλά Βύρωνα πήραν μέρος αθλητές του συλλόγου τόσο  στις κατηγορίες Junior αλλά και στους Άντρες. Τα βάθρα και οι καλές αποδόσεις ήταν αρκετές και αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν στο βάθρο οι παρακάτω αθλητές:

Διαβάστε περισσότερα ...

 

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) που δραστηριοποιείται στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε και βόλτα- προπόνηση mtb σε πιο χαλαρό ρυθμό ώστε να εγκαινιαστεί και ο νέος κύκλος προπονήσεων των ομάδων ποδηλασίας.  Ακολούθησε η κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Cook and Grill και βέβαια η απαραίτητη αναπλήρωση δυνάμεων με τα εκλεκτά εδέσματα του καταστήματος.

Διαβάστε περισσότερα ...

 

 

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και ξεκίνησε μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) για παιδιά από 6 ετών αλλά και ενηλίκων.

 

 

 Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλοντας να δημιουργήσει  μια ακαδημία, ένα φυτώριο νέων ταλέντων κάνει μεθοδική δουλειά σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας: Διαβάστε Περισσότερα...

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι ο σύλλογος που με έδρα των Γέρακα έρχεται να δώσει μία διαφορετική πνοή στις αθλητικές δραστηριότητες της Αττικής, από τα Μεσόγεια μέχρι και βορειοανατολικά προάστια, συγκεντρώνοντας τους φίλους του mtb και της ποδηλασίας γενικότερα και πραγματοποιώντας βόλτες, προπονήσεις ορεινής ποδηλασίας και κούρσας καθώς και αγώνες για όλα τα επίπεδα!

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με το mountain bike και είστε κάτοικος περοχών όπως ο Γέρακας, η Πεντέλη, το Χαλάνδρι, ο Χολαργός, η Παιανία, τα Γλυκά Νερά, η Ανθούσα, το Πικέρμι και οι λοιπές γειτονικές περιοχές τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. για να σας δώσει όλες της απαραίτητες πληροφορίες!

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.