Υπηρεσίες που προσφέρει το Bike Expert

Εξυπηρέτηση – Επισκευή

Το Bike Expert διαθέτει το πλέον υπερσύχρονο και εξειδικευμένο συνεργείο ποδηλάτου με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και με ειδικό πλυντήριο. Παράλληλα, το άριστα ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό επικεντρώνεται στο ποδήλατο σας και στις ανάγκες του αναβάτη του.

Πόρτα Πόρτα

Το Bike Expert καινοτομεί στην εξυπηρέτηση, καθώς παραλαμβάνει από τον χώρο σας το ποδήλατο, αναλαμβάνει την επισκευή του και σας το επιστρέφει πάλι στον χώρο σας. Χωρίς άγχος, χωρίς ταλαιπωρία και το ποδήλατο σας είναι έτοιμο και παραδίδεται στον χώρος σας.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για μεταφορές εντός της περιοχής του Γέρακα.

Για τις υπόλοιπες περιοχές η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με την απόσταση και τα λοιπά έξοδα (π.χ. διόδια) - κατόπιν συνεννόησης  με τον ενδιαφερόμενο/ πελάτη.

Απόσυρση & Ανακύκλωση

Κάντε Απόσυρση Τώρα … Και κερδίστε Έκπτωση στην αγορά καινούργιου ποδηλάτου!

Αποσύρετε τώρα το παλιό σας ποδήλατο και επωφεληθείτε με έκπτωση στην αγορά ενός καινούριου από το κατάστημα μας.

Στο BikeExpert θα εκτιμήσουμε την αξία του ποδηλάτου σας και θα σας προσφέρουμε ανάλογη έκπτωση 10% - 30% στη αγορά ενός καινούργιου από το κατάστημά μας.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του παλιού και παράδοσης του καινούριου στο χώρο σας. Μία εναλλακτική λύση για όσους ψάχνουν για ένα πιο οικονομικό ποδήλατο: Τα αποσυρόμενα ποδήλατα θα διατίθονται σε ενδιαφερόμενους οι οποίοι θα καταβάλουν μόνο το κόστος επισκευής τους. Τώρα, μόνο από το BIke Expert, πληρώνετε μόνο την επισκευή και παίρνεται ένα ποδήλατο από αυτά που έχουν αποσυρθεί. Τα αποσυρόμενα ποδήλατα που μείνουν στο κατάστημα αφού επισκευαστούν, θα προορίζονται για δωρεές σε ιδρύματα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα όπως «Το χαμόγελο του παιδιού».

Το Bike Expert συμβάλλει τώρα και στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα αποσυρόμενα ποδήλατα που κρίνονται ακατάλληλα για επισκευή και χρήση θα αποστέλλονται για ανακύκλωση.

Τις επιλογές σας σε ποδήλατα θα τις βρίσκετε στην αντίστοιχη στήλη: http://www.bikeexpert.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=387

.........................................

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας: http://www.bikeexpert.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=269

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6613120