Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έκοψε την πρωτοχρωνιάτικη πίτα του

23/01/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) με παρουσία του συνολού των μελών του. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε και βόλτα- προπόνηση mtb σε πιο χαλαρό ρυθμό ώστε να εγκαινιαστεί και ο νέος κύκλος προπονήσεων των ομάδων ποδηλασίας.  Ακολούθησε η κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Cook and Grill και βέβαια η απαραίτητη αναπλήρωση δυνάμεων με τα εκλεκτά εδέσματα του καταστήματος.

Η οικογένεια Καραβία ήταν η τυχερή της εκδήλωσης αφού κέρδισε το φλουρί μαζί με το έπαθλο της πίτας, μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Bike Expert.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. εύχεται η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι δυναμική και η παρουσία του συλλογού στις αθλητικές εκδηλώσεις που έρχονται να στεφθεί από επιτυχία.

 

Το Bike Expert στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

19/04/2016
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και ξεκίνησε μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) για παιδιά από 6 ετών αλλά και ενηλίκων.

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλοντας να δημιουργήσει  μια ακαδημία, ένα φυτώριο νέων ταλέντων κάνει μεθοδική δουλειά σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας:

 • Τμήματα ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία του παιδιού – αρχάριοι & προχωρημένοι
 • Ειδικά διαμορφωμένος χώρος – πίστες ανάλογα με το επίπεδο του παιδιού
 • Θεωρητική και τεχνική εκμάθηση ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ)
 • Θεωρητική εκμάθηση άλλων ειδών ποδηλασίας (πχ. ποδηλασία δρόμου)
 • Μαθήματα οδικής κυκλοφορίας αλλά και συμπεριφοράς.
 • Σωστό σετάρισμα του ποδηλάτου σύμφωνα με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του παιδιού.
 • Σεμινάρια για την εκμάθηση τεχνικών tips που αφορούν τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του ποδηλάτου (αλλαγή σαμπρέλας, μικρορυθμίσεις κτλ.).
 • Εξορμήσεις στο βουνό για ορεινή ποδηλασία, ορεινό τρέξιμο ή ορειβασία για να έρθει το παιδί σε επαφή με τη φύση.

Στη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται  ποδηλατικά events και αγώνες όπου τα παιδιά θα έχουν την πρώτη επαφή τους αγωνιστικά με το άθλημα. Σε ειδικές περιπτώσεις παραδίδονται και ατομικά μαθήματα.

Ήδη υπάρχει συμμετοχή από τις γύρω περιοχές: Παλλήνη, Πικέρμι, Ντάφι, Κάντζα, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη αλλά μπορεί να συμμετάσχουν όλοι όσοι κατοικούν στην Αττική.

Το Bike Expert θέλοντας να στηρίζει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου δίνει σε όλα τα μέλη της ομάδας ποδηλασίας:

 • 20€ έκπτωση σε κάθε αγορά νέου ποδηλάτου
 • 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ (εξαιρούνται όσα έχουν ήδη προσφορά)
 • 20% έκπτωση σε όλες τις εργασίες επισκευής και συντήρησης

Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα: Αθλητικές δραστηριότητες για όλους στην Αττική!

16/01/2016
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. είναι ο σύλλογος που με έδρα των Γέρακα έρχεται να δώσει μία διαφορετική πνοή στις αθλητικές δραστηριότητες της Αττικής, από τα Μεσόγεια μέχρι και βορειοανατολικά προάστια, συγκεντρώνοντας τους φίλους του mtb και της ποδηλασίας γενικότερα και πραγματοποιώντας βόλτες, προπονήσεις ορεινής ποδηλασίας και κούρσας καθώς και αγώνες για όλα τα επίπεδα!

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με το mountain bike και είστε κάτοικος περοχών όπως ο Γέρακας, η Πεντέλη, το Χαλάνδρι, ο Χολαργός, η Παιανία, τα Γλυκά Νερά, η Ανθούσα, το Πικέρμι και οι λοιπές γειτονικές περιοχές τώρα μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. για να σας δώσει όλες της απαραίτητες πληροφορίες!

To Bike Expert μέγας χορηγός του Bike Odyssey 2016!

25/09/2015
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Bike Expert παρόν σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση! Και για το 2016 ενώνει τις δυνάμεις με το επιτελείο του Bike Odyssey για την πραγματοποίηση του πιο σκληρού αγώνα ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί 19 Ιουνίου – 26 Ιουνίου 2016 και θα ενθουσιάσει τους φίλους της ορεινής ποδηλασίας που θα απολαύσουν οχτώ ημέρες γνήσιου mountain bike στα βουνά της Πίνδου.

 Οχτώ ημέρες αγώνα – μία διαδρομή πρόκληση για τα ποδηλατικά δεδομένα, χωρισμένη σε  επτά ετάπ και έναν πρόλογο. Από τον οικισμό Σμίξη στα Γρεβενά, μέχρι την Αμφίκλεια Φθιώτιδας θα είναι μία ποδηλατική Οδύσσεια για τους συμμετέχοντες. Η διαδρομή θα περιλαμβάνει τόσο μονοπάτια όσο χωμάτινες διαδρομές σε δασώδη τοπία αλλά και μικρά ασφάλτινα τμήματα. 

 Η διοργάνωση εκτός από την καθαρά αθλητική της πλευρά στοχεύει και στην ανάδειξη της ελληνικής υπαίθρου, τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και συλλόγων, φορέων, επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου.

 Πληροφορίες στα παρακάτω links:

 http://bikeodyssey.gr/

 http://www.facebook.com/pages/Bike-Odyssey/164291513617269

Νέα Συλλογή Ποδηλάτων Cube 2015

13/03/2015
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Η γερμανική εταιρεία Cube έρχεται ανανεωμένη για το 2015 με τη νέα συλλογή ποδηλάτων της.

Ποδήλατα για κάθε είδους αναβάτη με την μοναδική ποιότητα και το εξαιρετικό design της Cube!

Δείτε όλη τη συλλογή στο site του Bike Expert  http://www.bikeexpert.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=410

 

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. - Ποδηλασία για όλους στα βορειοανατολικά προάστια

07/02/2015
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το ποδήλατο βρήκε τη θέση του στη ζωή των κατοίκων των βορειοανατολικών προαστίων. Αν είστε λάτρης του ποδηλάτου βουνού, ποδηλάτου δρόμου ή της κούρσας και κατοικείτε σε περιοχές όπως τα Γλυκά Νερά, η Παιανία, το Χαλάνδρι, η Ανθούσα, ο Χολαργός, η Πεντέλη και οι λοιπές γειτονικές περιοχές ττης Αττικής τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να εξασκήσετε το αγαπημένο σας χόμπυ μέσα από της δραστηριότητες του συλλόγου φίλων αθλητισμού Γέρακα  (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ).

Ο σύλλογος εδρέυει στον Γέρακα και διοργανώνει ποδηλατικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και επίπεδα καθώς και προπονήσεις Mtb μέσα από τις ακαδημίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

με email στο: admin@bncycling.com

και τηλεφωνικά στο 210-6613120

Το Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού επιστρέφει με πολλά δώρα!

15/11/2014
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού επιστρέφει για 5η χρονιά στις 14 Δεκεμβρίου 2015 και έρχεται γεμάτο εκπλήξεις. Οι online εγγραφές άνοιξαν! Εγγραφείτε και ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε πολλά και υπέροχα δώρα!

To Bike Expert θα προσφέρει το μεγάλο μας δώρο, ένα ποδήλατο Mountain Leader Wildcat Man 26'', το οποίο θα κερδίσει κάποιος τυχερός από τους συμμετέχοντες ύστερα από κλήρωση.

Η λίστα των δώρων δεν τελειώνει εδώ. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα νέα της διοργάνωσης και τις εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του BikeOdyssey 2015!

08/11/2014
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Η διοργάνωση αγώνα θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του BikeOdyssey 2015 μεταφέρεται δύο εβδομάδες νωρίτερα για τεχνικούς λόγους. Έτσι το διάστημα διεξαγωγής του οχταήμερου αγώνα θα είναι από 07/06/2015 έως 14/06/2015. Αντίστοιχα, το 3-DayBikeOdysseyθα διεξαχθεί το διάστημα από 12/06/2015 έως 14/06/2015, το 1-DayBikeOdysseyστις 14/06/2015 και το LaistaCircuitστις 07/06/2015.

Δίαθλον Ικαρίας 2014 + Bike: Διαδρομές

23/07/2014
by Χρήστος Μακρυγιάννης


Στο Δίαθλον Ικαρίας 2014 θα υπάρχουν δύο διαδρομές, μία μικρή και μία μεγάλη. Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει η επιλογή της μετατροπής του αγώνα σε τρίαθλο με την προσθήκη αγώνα ποδηλασίας.

Η μικρή διαδρομή θα περιλαμβάνει 350m κολύμβηση και οι αθλητές ξεκινώντας από το λιμάνι του χωριού, Λειβάδα, θα κολυμπήσουν παράλληλα με την ακτή καταλήγοντας στο Μόλο, στην παραλία των Αλυκών .

 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει 10klm τρέξιμο από τα οποία 4,5klm θα είναι σε μονοπάτια, 4,5klm θα είναι σε χώμα και το υπόλοιπο 1klm σε άσφαλτο καταλήγοντας και πάλι στο ίδιο σημείο στο Μόλο.

 

Στη μεγάλη διαδρομή έρχονται να προστεθούν επιπλέον 650m κολύμπι και 7km τρέξιμο, δηλαδή συνολικά 1km κολύμπι και 17km τρέξιμο.

Η διαδρομή του τρεξίματος δεν έχει καταγραφεί με GPS αλλά δίνεται μέσω Google Earth και μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές. Ο τελικός σχεδιασμός της μεγάλης διαδρομής θα ανακοινωθεί άμεσα.

 

Στην περίπτωση επιλογής του αγώνα τριάθλου, και στις δύο διαδρομές θα προστεθεί αγώνας mountain bike 20km κατά τον οποίο οι αθλητές θα ποδηλατήσουν και σε χώμα αλλά και στα γραφικά καλντερίμια του χωριού.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mtbxpert.gr

ΔΙΑΘΛΟΝ ΙΚΑΡΙΑΣ + ΒΙΚE 2014: H Προκήρυξη

23/07/2014
by Χρήστος Μακρυγιάννης

ΔΙΑΘΛΟΝ ΙΚΑΡΙΑΣ + ΒΙΚE 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

To Mtbxpert μαζί με την οργανωτική ομάδα του Bike Expert διοργανώνουν αγώνα διάθλου  + Bikeστις 10 Αυγούστου 2014  με την ονομασία ΔΙΑΘΛΟΝ ΙΚΑΡΙΑΣ 2014 + BΙΚΕ.

 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καρκινάγρι Ικαρίας.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ο αγώνας είναι openκαι μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (ενήλικας) ασχέτου ηλικίας, είτε διαθέτει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να  έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Για τη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

- Α1 ΑΝΤΡΩΝ / 18 – 39 ΕΤΩΝ
- Α2 ΑΝΤΡΩΝ / 40+
- ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Oμέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι συνολικά 200 αθλητές . 
Για να ισχύει μία κατηγορία πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί κάποια κατηγορία, ενσωματώνεται με την αμέσως μικρότερη ηλικιακά.

ΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν αίτηση συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση υποχρεωτικά. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται ηλεκτρονικά ( info@mtbxpert.gr) ή με φαξ (210 6613120) και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.mtbxpert.grή από το κατάστημα bikeexpert.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 7/8/2013 και ώρα 18:00μμ. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 € με φπα  για το δίαθλο και 25 € με φπα για το τρίαθλο.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:
- συμμετοχή στον αγώνα
- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ : Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο στον λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ 662 400 77199, IBAN: GR8201106620000066240077199 με δικαιούχο ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ή στο κατάστημα BIKEEXPERTστην Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 31, Γέρακας. Προσοχή: Μέχρι την Πέμπτη 7/8/2013 και ώρα 18:00μμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Διαδρομές που θα υπάρχουν :
 Για το Δίαθλο: Μικρή διαδρομή : 350 μέτρα κολύμβηση – 10χλμ τρέξιμο
                       Μεγάλη διαδρομή: 1 χλμ κολύμβηση - 17 χλμ τρέξιμο
Για το Τρίαθλο: Μικρή διαδρομή : 350 μέτρα κολύμβηση – 10χλμ τρέξιμο - 20 xlmΠοδηλασία
                       Μεγάλη διαδρομή : 1χλμ κολύμβηση – 17χλμ τρέξιμο - 20 xlmΠοδηλασία

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει για τη μικρή διαδρομή κολύμπι 350 μέτρων και για τη μεγάλη 1 χιλιόμετρο, η εκκίνηση του οποίου θα γίνει στο λιμάνι του χωριού Λειβάδα και θα καταλήξει στο Μόλο, στις Αλυκές. Εκεί οι αθλητές θα συνεχίσουν με τρέξιμο 10 περίπου χιλιομέτρων για τη μικρή διαδρομή και 17 χιλιομέτρων για τη μεγάλη, μέσα στα καλντερίμια του χωριού, θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, το μονοπάτι του Αγίου Ισιδώρου και θα καταλήξουν στο ίδιο πάλι σημείο, το Μόλο. Τέλος όσοι  αθλητές αγωνιστούν και στο ποδήλατο, θα ποδηλατήσουν για 20 χιλιόμετρα και για τις δύο διαδρομές ανάμεσα στα σοκάκια του χωριού και σε μονοπάτια στη γύρω περιοχή και θα καταλήξουν για τελευταία φορά στο Μόλο. 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Θα βραβευτούν με έπαθλα: οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας. Όλοι οι αθλητές θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα εκκίνησης αγώνα: 17.00 μμ

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 13.00- 16.00 μμ

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οτιδήποτε απρόβλεπτο παρουσιαστεί ή τυχόν ενστάσεις θα ρυθμιστούν επι τόπου.
 Σε περίπτωση εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο (πτώση, τραυματισμό κλπ) πρέπει να ενημερώσετε τον κοντινότερο κριτή.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους τραυματισμού τους ή και μερικής ή ολικής καταστροφής του εξοπλισμού τους όπως ρητά αναφέρεται και στην υπεύθυνη δήλωση. Σε όλη την χρονική διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ιατρός. Οι αθλητές οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα.


ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Σε περίπτωση ματαίωσης ή και αναβολής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ή για τον οποιοδήποτε σοβαρό λόγο που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία και σωματική ακεραιότητα των αθλητών και σε κάθε περίπτωση την ορθή διεξαγωγή του αγώνα, το αντίτιμο συμμετοχής θα ισχύει για την νέα ημερομηνία που αυτός θα οριστεί και θα είναι το αργότερο μέχρι το τέλος του 2013. Αθλητής/τρια που δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.

ΠΟΙΝΕΣ
Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού:
Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής. Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας . Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. Ρίψη απορριμμάτων. Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών. Αγένεια – Ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ. Μη παρουσία σε σταθμό ελέγχου. Άρνηση εξέτασης από γιατρό της οργάνωσης αν αυτό κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. 
Εγκατάλειψη του αγώνα και μη ενημέρωση κριτή επιφέρει την ποινή του αποκλεισμού από κάθε μελλοντική διοργάνωση.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του. Η όποια απόφαση της
επιτροπής ενστάσεων, είναι τελική και δεν δέχεται καμία συζήτηση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τις διαδρομές αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη ή και να ματαιώσει ή αναβάλλει τον αγώνα λόγω κακοκαιρίας ή άλλης ανωτέρας βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με την αίτηση συμμετοχής κάθε αθλητής επιτρέπει στον οργανωτή τη φωτογράφηση και τη βιντεοσκόπηση του, στην διάρκεια του αγώνα και των απονομών, για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ 
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα. 
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών. 
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων καθώς και ζημιάς ή καταστροφής του εξοπλισμού τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν. 
Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.