To Bike Expert χορηγός στον πιο σκληρό αγώνα mtb!

14/05/2014
by Χρήστος Μακρυγιάννης

To BikeExpert δηλώνει περήφανος  χορηγός και συνδιοργανωτής του πιο σκληρού αγώνα mtb στην Ελλάδα του «Bike Odyssey 2014».  Ο πρωτοφανής αγώνας για τα ελληνικά δεδομένα που άφησε πέρυσι τις καλύτερες εντυπώσεις, επιστρέφει και φέτος με την υπόσχεση να κρατήσει την αδρεναλίνη στα ύψη και να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς στο είδος.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 8ήμερο και τον τριήμερο αγώνα, οπότε βιαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

·         Online Registration for 8-day Bike Odyssey      

·         Online Registration for 3-days Odyssey

Παράλληλα άνοιξαν και οι online εγγραφές και για τους μονοήμερους αγώνες  που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη και την τελευταία μέρα του κύριου αγώνα.  Ο πρώτος , το Laista Circuit, πραγματοποιείται στη Λάιστα στις 22 Ιουνίου και ο δεύτερος , το 1-day Odyssey, κλείνει την αυλαία στην Αμφίκλεια στις 29 Ιουνίου. Δηλώστε συμμετοχή:

·         Online Registration for Laista Circuit

·         Online Registration for 1-day Odyssey

 

 

 

 

4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού με το Bike Expert!

16/12/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Γέρακα από το Bike Expert με τη στήριξη τοπικών καταστημάτων και άλλων χορηγών που ενίσχυσαν το event!

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι που έλαβε χώρα για τέταρτη χρονιά στην περιοχή και σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά σε πλήθος κόσμους όλων των ηλικιών που συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες οργανωμένοι σε ομάδες των δύο πήραν θέση στην εκκίνηση και αφού άκουσαν προσεχτικά τις οδηγίες του παιχνιδιού, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Γέρακα για να συλλέξουν τα πολύτιμα στοιχεία με οδηγό ένα χάρτη! Η ευφάνταστη πλοκή του παιχνιδιού και η συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων ως σημείων στόχων έκανε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα ενώ στην πορεία οι ομάδες ανακάλυπταν καινούργιες προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.


Μεγάλη ικανοποίηση πήραν τα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας μαζί τους γονείς τους και να δουν το ποδήλατο ως μέσο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η γιορτή συνεχίστηκε και μετά τις απονομές αναμνηστικών και συμβολικών δώρων στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες με πλούσια εδέσματα και κληρώσεις δώρων. Μία ξεχωριστή ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!

Τα αποτελέσματα και οι νικητές: http://www.mtbxpert.gr/results-hunt-13.html

Η ομάδα του mtbxpert ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πολλές ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης:


Προσφορές σε Παιδικά ποδήλατα!

03/12/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Προσφορές σε παιδικά ποδήλατα από το Bike Expert!

Μοναδικές τιμές μέχρι και αυτό το Σάββατο 7/12/2014!

Δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ STYLE CHALLENGER/ MASCOT 12"

Παιδικά ποδήλατα Style Challenger 14''

Style Challenger 16"

Παιδικά ποδήλατα Style Mascot 18''

Παιδικά ποδήλατα Style Challenger 18"

Style Challenger 20''

 

«Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού 2013» στο Bike Expert!

19/11/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

   Η ομάδα του mtbxpert.grκαι του BikeExpert– ειδική πλέον στη διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων- αναλαμβάνει να στήσει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις. Το “X-masParty” πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην περιοχή του Γέρακα. Με αφορμή το εορταστικό πνεύμα των ημερών ετοιμάζεται μία ποδηλατική γιορτή που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους!

  Οι  εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στον Γέρακα και θα έχουν ως επίκεντρο το ποδηλατικό «Κυνήγι Θησαυρού», ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλους!

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι ομάδες των δύο ατόμων θα παραλάβουν από το σημείο εκκίνησης, που είναι το κατάστημα BikeExpert, τον χάρτη με τα σημεία –στόχους που θα πρέπει να προσεγγίσουν. Με οδηγό τον χάρτη οι ομάδες θα πρέπει να ποδηλατήσουν ώστε να περάσουν από όλα τα σημεία και να σφραγίσουν τα κενά κουτάκια του χάρτη τους. Επιπλέον, οι ομάδες θα πρέπει να λύσουν κάποιους γρίφους και να αποφύγουν παγίδες ώστε να οδηγηθούν σωστά και γρήγορα στον τερματισμό! Ο χάρτης θα μοιραστεί σε κάθε ομάδα λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν λίγο χρόνο για να επιλέξουν τη διαδρομή που θεωρούν πιο σύντομη. Το παιχνίδι φέτος θα εμπλουτιστεί με νέες προκλήσεις!! Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα επιστρέψει στο BikeExpertπρώτη και με όλα τα κενά στο χάρτη σωστά σφραγισμένα και τις απαντήσεις σε όλους τους γρίφους.  Σημειώνεται ότι η υποχρεωτική είναι χρήση κράνους και η τήρηση του Κ.Ο.Κ. .

  • Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει κλήρωση δώρων και πολλά happeningsσε μία γιορτινή ατμόσφαιρα!

Το ποδηλατικό παιχνίδι που έχει πλέον καθιερωθεί και προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος συμμετεχόντων σας περιμένει, ανανεωμένο και πιο διασκεδαστικό! 

  • ‘Ωρα έναρξης της εκδήλωσης: 10.00  π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και online δηλώσεις συμμετοχήςμπορείτε να απευθυνθείτε στο www.mtbxpert.gr.  και στο  210 6613120.

 

Ενυσχίστε τα ελαστικά σας!

17/09/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Αν η κάθε βόλτα σας κοστίζει και μία αλλαγή σαμπρέλας, αν βαρεθήκατε τα μπαλώματα και τα ξεφουσκωμένα ελαστικά, τώρα υπάρχουν λύσεις για να θωρακίσετε ακόμη περισσότερο τα ελαστικά σας:

- Επιλέξτε τις κατάλληλες  ταινίες (φακαρόλες) που θα προστατεύσουν τον αεροθάλαμο από φθορές και σκασίματα

Προστατευτικές ταινίες αεροθαλάμου Slime

Φακαρόλες προστασίας SRP

- Αντικαταστήστε τις κλασικές σαμπρέλες με υψηλής ποιότητας αεροθαλάμους με υγρό μόνωσης

Αεροθάλαμος Joe's SelfSealing Mtb

Αεροθάλαμος Joe's SelfSealing City

- Χρησιμοποιήστε το ειδικό υγρό μόνωσης που κλείνει άμεσα τις οπές

Υγρό Joe's yellow gel

- Τοποθετείστε ενισχυμένα ελαστικά

Schwalbe Marathon Plus

BikeOdyssey 2014- O πιο σκληρός αγώνας Mtb έρχεται για 2η χρονιά …

21/08/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Υπάρχουν αρκετοί ποδηλατικοί αγώνες στην Ελλάδα, αλλά σαν αυτόν όχι.

Ένας οχταήμερος ποδηλατικός αγώνας, τόσο σκληρός και τόσο απαιτητικός δεν υπάρχει άλλος ούτε στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ελάχιστοι είναι σαν αυτόν. Βαπτίστηκε Ποδηλατική Οδύσσεια (Bike Odyssey), ένα όνομα εμπνευσμένο από την Οδύσσεια του Ομήρου γιατί οι δυσκολίες και τα δεινά για την ολοκλήρωση αυτού του αγώνα είναι αντίστοιχα με αυτά που πέρασε κάποτε ο Οδυσσέας για να φτάσει στην πατρίδα του. Δεν είναι και λίγο να διασχίσεις με ένα ποδήλατο μέσα σε οχτώ συνεχόμενες μέρες ολόκληρη την Πίνδο, την μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδος με την ψηλότερη κορυφή να έχει υψόμετρο 2.637 μέτρα.

Ο πιο δύσκολος αγώνας ορεινής ποδηλασίας πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά το 2014, από 22-29 Ιουνίου.

Πληροφορίες για τον αγώνα στο http://bikeodyssey.gr

Bike Odyssey 2014 - The first registered teams!!

30/06/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

http://www.bikeodyssey.gr

Registration is open and the first teams have already signed up!

Pegasus Xanthi Team – Tsoulouhas George & Sotiriou Iordanis

pegasusThe team was created when George Tsoulouhas and Iordanis Sotiriou joined forces!

Two friends who love the sport and have valuable experience in mtb as a result of their participation in many races in northern Greece and not only! Pegasus Xanthi Team comes from the beautiful city of Xanthi and will give their best in the ultimate Mtb race, "Bike Odyssey 2014"!

 

 

 

 

aggelakisBN Cycling Team 1” from Athens, with team members Dimitropoulos Evangelos and Aggelakis Panagiotis.

A strong team that will join the race for the first time! Both members have gathered impressive experience in mtb races over the years.    

 

 

 

 

 

 

kampourThe Cycle Ride team consists of Gregory Kalogeropoulos and Kampouropoulos Alexis.

Athletes with strength and racing experience both at home and abroad. First place in race 3 Day Odyssey 2013- this time their goal is the 8 day race.

Apart from the three-day 'Bike Odyssey' they excelled in the Craft Bike Transalp, one of the toughest endurance races.      

 

 

 

 

 

 

 

vernon"Vernon Endurance" team, with Kotopoulos Theodore and Kontelas Dimitrios is the one that managed to prevail in our cycling odyssey last year and reach the finish line with the best overall time, winning the blue jersey of the leader!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «BikeOdyssey» !

18/06/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

 

8 ημέρες- 550χλμ-  20.000 μ. υψομετρική

 Ο πιο σκληρός mtb αγώνας!

Στις 2 Ιουνίου 2013 ολοκληρώθηκε το πρώτο BikeOdyssey, ένας οχταήμερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας, μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα!

Η πρωτοφανής για τη χώρα μας διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και το κοινό έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.  Οχτώ ημέρες mountainbikeστις πιο όμορφες διαδρομές της Πίνδου. Από την γραφική Λάιστα μέχρι τον τελικό προορισμό , την Αμφίκλεια οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν μέρη απίστευτου φυσικού κάλλους, να περάσουν από δρυμούς, ποτάμια και ιστορικά χωριά και να νιώσουν την ένταση και την αδρεναλίνη ενός από τους πιο δύσκολους αγώνες στον κόσμο. Ενδιάμεσοι σταθμοί μας τα χωριά Ανθούσα, Αργιθέα, Άγραφα, Μεγάλη Κάψη, Αθανάσιος Διάκος, Γραβιά και άλλα ακόμη 41 χωριά της ορεινής Ελλάδας όπου οι κάτοικοι μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>  Η VernonEndurance νικήτρια ομάδα του BikeOdyssey 2013!

Η VernonEnduranceμε τον Κοτόπουλο Θεόδωρο και τον Κοντέλα Δημήτρη είναι ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει στην ποδηλατική μας Οδύσσεια και να φτάσει στον τερματισμό με τον καλύτερο συνολικό χρόνο κατακτώντας τη γαλάζια φανέλα του πρωτοπόρου της διοργάνωσης!

Οι 6 πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης:

1η ομάδα:  VernonEndurance, Κοτόπουλος Θοδωρής/Kοντέλας Δημήτρης ....40:47:30
2η  ομάδα:  1000 Δέντρα, Φραγκούλης Γιώργος/ Σαμολαδάς Αντώνης ... 41:46:14
3η  ομάδα:  TheNothern, Τσουλουχάς Γιώργος/ Τσιαβτάρης Μιχάλης ...46:12:20

4η ομάδα:  PanachaikoTeam, Γκότσης Ανδρέας/ Αθανασόπουλος Σερέτης Κων/νος …46:59:03

5η ομάδα:  AchoristoiFiloi, KlipfelZak/ Κουμενίδης Τάσος …57:10:18

6η ομάδα: Κλαπανάρα Ελένη/ Αντωνόπουλος Φώτης … 61:05:49

 

 

 

 

>  Οι Καμπουρόπουλος Α. και Καλογερόπουλος Γρηγόρης επικράτησαν στο 3 DayOdyssey2013!

Την ευκαιρία να απολαύσουν λίγη από τη μαγεία του BikeOdyssey είχαν και οι αθλητές που συμμετείχαν στον τριήμερο αγώνα. Οι ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη στις 31 Μαΐου και ολοκλήρωσαν τα τρία τελευταία ετάπ της διοργάνωσης, από τη Μεγάλη Κάψη μέχρι την Αμφίκλεια. Νικήτρια η ομάδα των Αλέξη Καμπουρόπουλου- Γρηγόρη Καλογερόπουλου που τερμάτισε με συνολικό χρόνο  12:41:25 και φόρεσε τη πορτοκαλή φανέλα.

1η ομάδα:  Καμπουρόπουλος Αλέξης- Καλογερόπουλος Γρηγόρης … 12:41:25

2η  ομάδα:  THE WOLVES -IBIS CYCLES, Κούρτης Αντώνης - Αγγελάτος Σάββας  … 15:22:50

3ηομάδα:  C DREAM -FAIRWAYS ADVENTURE TRAVELLING/ PLAN B, ΈξαρχοςΓιώργος- ΚανελλέαςΣταύρος….20:09:46

 

 

 

 

 

 

 

> Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή στήθηκε στην Αμφίκλεια!

 

Στις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο ετάπ του αγώνα: Γραβιά – Αμφίκλεια. Στους συμμετέχοντες του BikeOdyssey και του 3 DayOdyssey ήρθαν να προστεθούν οι αγωνιζόμενοι στον μονοήμερο αγώνα, 1 DayOdyssey. Νικητής του μονοήμερου αγώνα ο Παπασάββας Μιχάλης (2:52:00). Με αυτή την τελευταία διαδρομή που ανέδειξε τους τελικούς νικητές ανά αγώνα έπεσε η αυλαία για το BikeOdyssey2013. Το κλίμα στον τερματισμό πανηγυρικό καθώς τους αθλητές χειροκροτούσαν πλήθος κόσμου, κάτοικοι της Αμφίκλειας και των γύρω χωριών αλλά και επισκέπτες.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν σε μία γιορτινή και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Αθλητές, διοργανωτές και εθελοντές μία αγκαλιά  … Χαρά για την ολοκλήρωσης ενός απίστευτου αγώνα και συγκίνηση γιατί μία μοναδική εμπειρία έφτασε στο τέλος της.

-

Με πολύ κόπο και σκληρή δουλεία το όραμα μας έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Η οργανωτική ομάδα είχε σημαντική βοήθεια από εθελοντές, φορείς, συλλόγους και απλούς ανθρώπους οι οποίοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου, στον Α.Σ. Διόνυσο Αμφίκλειας, στους τοπικούς προέδρους και φορείς ανά περιοχή και στον απλό κόσμο που αγκάλιασε τη διοργάνωση.

Δίπλα μας σε αυτή τη διοργάνωση βρέθηκαν πολύτιμοι χορηγοί που μας υποστήριξαν και συνέβαλαν μέγιστα ώστε να έχουμε  αυτό το καλό αποτέλεσμα.

 

 

 

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας για τη συνεισφορά τους.

* Το BikeOdyssey2013 μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά ήδη εμείς βάζουμε πλώρη για ένα ακόμη πιο συναρπαστικό «BikeOdyssey2014»*

H διοργάνωση,

Bike Odyssey

Προσεχώς το νέο AntiqueXpert!

13/06/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Ένα event μοναδικό για την ποδηλατική κοινότητα που έκανε την πρώτη του πολύ επιτυχημένη εμφάνιση πέρυσι επιστρέφει τον ερχόμενο Οκτώβρη!

Το AntiqueXpert “ είναι  ένα event για ποδήλατα από άλλες εποχές…

Οι κάτοχοι ή φίλοι των ποδηλάτων αντίκες θα συναντηθούν και πάλι στο Bike Expert για να παίξουν , να διαγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν όμορφα μοντέλα από το παρελθόν.

 

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς!

Μία ιδέα για το event μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα http://www.mtbxpert.gr/about

Κάντε Απόσυρση Τώρα … Και κερδίστε Έκπτωση στην αγορά καινούργιου ποδηλάτου!

01/04/2013
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Αποσύρετε τώρα το παλιό σας ποδήλατο και επωφεληθείτε με έκπτωση στην αγορά ενός καινούριου από το κατάστημα μας.

Στο BikeExpert θα εκτιμήσουμε την αξία του ποδηλάτου σας και θα σας προσφέρουμε ανάλογη έκπτωση 10% - 30% στη αγορά ενός καινούργιου από το κατάστημά μας.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του παλιού και παράδοσης του καινούριου στο χώρο σας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 66 13 120

info@bikeexpert.gr