To BikeExpert χορηγός στο Bike Odyssey το no1 στον Kόσμο!

03/10/2018
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Είναι γεγονός!!! Το Bike Odyssey είναι πλέον και επίσημα στο καλεντάρι των αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Χορηγός του μεγαλύτερου και δυσκολότερου αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας στην Ελλάδα είναι το BikeExpert, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στον κόσμο και πλέον επίσημο αγώνα της UCI, ως φυσικό αποτέλεσμα της ιδιαιτερότητας του, της μοναδικής εμπειρίας που μόνο αυτός μπορεί να προσφέρει και της απήχησης και δημοφιλίας του στην ποδηλατική αλλά και την αθλητική γενικότερα κοινότητα ανά τον κόσμο. Με δύο λέξεις το Bike Odyssey!

Με την ενσωμάτωσή του στο επίσημο καλεντάρι της UCI επέτυχε και κάτι ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό: Tο Bike Odyssey δεν ανέβηκε απλά σε κύρος και επίπεδο αλλά αποτελεί πλέον τον αγώνα με τα περισσότερο στάδια και συνεπώς το μεγαλύτερο αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας παγκοσμίως, καθώς δεν υπάρχει άλλος αγώνας εννιά ημερών στην κατηγορία του, μεγαλώνοντας παράλληλα με τον τρόπο του και την ίδια τη χώρα ως μέγεθος στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη. Με τον τρόπο αυτό οι Elite Ανδρών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, δε δηλώνουν απλά συμμετοχή σε μία ξεχωριστή διοργάνωση αλλά στο μεγαλύτερο αγώνα MTB στον κόσμο!! Την ίδια στιγμή οι αγώνες OPEN δε χάνουν σε τίποτα, αντιθέτως ανεβαίνουν, καθώς οι συμμετέχοντες αυτών των αγώνων θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα σε αθλητές του υψηλότερου επιπέδου.

Ο αγώνας πλέον αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τα στάνταρ της διοργάνωσης να αλλάζουν επίπεδο, τον αγώνα να κερδίζει μία μοναδική θέση στην ποδηλατική κοινότητα και τις ετοιμασίες για τον Ιούνιο του 2019 να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

03/09/2018
by Χρήστος Μακρυγιάννης

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δυναμικά μπήκε ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στη νέα σεζόν και μάλιστα με το καλημέρα σας! Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα συμμετείχε στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Αντοχής και Χρονομέτρησης 2018, που διεξήχθη το Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018 στο Σχοινιά.

Μέρος στον αγώνα έλαβαν τα νεαρά μέλη του Συλλόγου στις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων. Οι νεαροί αθλητές έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και παρά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές διακοπές κατάφεραν όλοι και πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις.

 

Ειδικής αναφοράς χρήζουν τα ονόματα του Σταμάτη Εγγλέζου και της Γαλάνη Εμμέλειας. Ο Εγγλέζος Σταμάτης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα, αναδείχθηκε πρωταθλητής Αττικής στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης πραγματοποιώντας μία σπουδαία εμφάνιση. Όσον αφορά τον αγώνα αντοχής, αγωνίστηκε δυνατά, χωρίς να τα καταφέρει ωστόσο να πάρει και εκεί την πρωτιά, καθώς έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα, κερδίζοντας όμως την τρίτη θέση.

Η Γαλάνη Εμμέλεια κατέλαβε την πέμπτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα,  πραγματοποιώντας και αυτή με τη σειρά της  μία πολύ δυνατή εμφάνιση. Ωστόσο, στον αγώνα αντοχής στάθηκε άτυχη, καθώς είχε ατύχημα, έπεσε με το ποδήλατό και εγκατέλειψε τον αγώνα. Η πτώση αυτή δεν προκάλεσε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και συνεπώς δε συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τη μικρή αθλήτρια.

Ολοκληρώνοντας, και με δεδομένη την πολύ πρόσφατη επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές, μπορούμε να πούμε ότι ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ ξεκίνησε αρκετά δυναμικά τις εμφανίσεις του για αυτή τη σεζόν. Οι μικροί αθλητές του συλλόγου, μέσα από τις επιδόσεις τους - που αποτελούν σαφώς αποτέλεσμα της σωστής και συνεπούς ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό και του σεβασμού απέναντι στους κόπους τους - έδειξαν όχι μόνο ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και την αγάπη τους για την ποδηλασία και τον αθλητισμό γενικότερα, δίνοντας μια πρώτη γεύση και αφήνοντας υποσχέσεις για το τι πρόκειται να ακολουθήσει!!

Σε επόμενο άρθρο θα ανακοινωθούν λεπτομερώς τα αποτελέσματα όλων των αθλητών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ στον αγώνα.

Παρακάτω παρατίθεται λίστα με τους αθλητές του συλλόγου που έλαβαν μέρος στον αγώνα του Σαββάτου.

ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ                                                                                                    ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ

ΓΑΛΑΝΗ ΕΜΜΕΛΕΙΑ                                                                                                         ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ                                                                                                       ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ                                                                                                      ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                                                                                  ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                                               ΠΑΜΠΑΙΔΑΣ

                               

Το BikeXpet μέγας χορηγός του Bike Odyssey

11/07/2018
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το BikeXpert στηρίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά τo Bike Odyssey 2018, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο και αποτελλεί πλέον θεσμό για όποιον αγαπά το ποδήλατο και τη φύση. Είναι ο δυσκολότερος αγώνας στην Ελλάδα και το BikeXpert είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του! Κάθε χρόνο το BikeXpert υποστηρίζει αυτόν τον αγώνα για να μπορούν καινούργια άτομα κάθε χρονιά να ζήσουν την ποδηλατική αυτή εμπειρία του mountain bike. Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουμε και το επόμενο Bike Odyssey το οποίο θα τιμήσουμε και αυτό με την παρουσία μας!

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

10/04/2018
by Χρήστος Μακρυγιάννης

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!!!

 

1st Pateras Mtb/XCT - Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από την B&N Cycling!

28/02/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Ανάβαση του όρους Πατέρα, στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής, σε διοργάνωση του Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST. Η B&N Cycling ήταν παρούσα και σε αυτή την αθλητική διοργάνωση με εξαιρετικές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο.Σε μία όμορφη διαδρομή σε δασικούς δρόμους οι αθλητές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλασαρίστηκαμν σε καλές θέσεις.

Ο Δημητρόπουλος Βαγγέλης ήρθε 2ος στην κατηγορία του (Open Masters 19-39) ενώ ο Ερμής Ταμπαρόπουλος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε ακόμη μία θέση στο βάθρο, τερματίζοντας 3ος στην κατηγορία των εφήβων. Πολύ καλή εμφάνισε πραγματοποίησε και ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος που τερμάτισε στην 12η θέση (Open Masters 40+).

Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race!

22/02/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Παρούσα σε έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα η ομάδα BN Cycling και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.! Με συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές, καλές αποδόσεις και βάθρα τερμάτισε η ομάδα το διήμερο του Γαλατάς Mtb & Road Race!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας του Γαλατά ήταν μία πρόκληση. Πέρα από τις απαιτητικές διαδρομές και τα τεχνικά μονοπάτια, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν και το λασπώδες έδαφος που έδινε  ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δύο διαδρομές του mtb.

Με την 4η θέση της γενικής στα 26.5 km και τη 2η της κατηγορίας του (18-) τερμάτισε ο Ερμής Ταμπαρόπουλος σε μία δυνατή διαδρομή. Βάθρα είχαμε επίσης για τους: Κων/νο Παπανικολάου που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του (44km), Άλκη Σπαγκούρο που  κατέκτησε την 4η θέση της κατηγορίας του (44km), Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο με την 6η θέση στην κατηγορία του για τα 44km και Κωνσταντίνο Δάβαρη που κατέκτησε την 5η θέση (Men) στη διαδρομή των 26.5 km.

Οι συμμετοχές:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, ΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ, ΕΜΜΕΛΕΙΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΝΩΝΤΑΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο «Salamis Island 2017»

13/02/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Την Κυριακή 12/02/2017 πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο του ΠΡΩΤΕΑ στην περιοχή Κανάκια Σαλαμίνας, Διασυλλογικός & Open Αγώνας Mtb XCO «Salamis Island 2017». Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό παρόν σε διασυλλογικό επίπεδο αλλά και στην Open κατηγορία. Οι αθλητές της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Ταμπαρόπουλος Ερμής -6ος Ανδρών-Εφήβων

Σταματόπουλος Ανδρέας – 2ος Μίνι Μικρά

Σπαγκούρος Γιώργος – 6ος Μίνι Μικρά

Δημητρόπουλος Βαγγέλης – 2ος Α2, 2ος Γενική - Open

Σπαγκούρος Άλκης – 1ος Α40+, 4ος Γενική -Open

Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης – 2ος Α40+, 5ος Γενική - Open

Τζανέτος Νίκος – 4ος Α40+, 8ος Γενική- Open

Τσομπανόγλου Στέλλα- 4η Γυναικών, Open

 

Συμμετοχές: Ιριμίας Νικόλαος- Πάρης, Πάτσης Θεόδωρος, Σταματόπουλος Βαγγέλης , Πάτσης Κων/νος Ανάργυρος , Εγγλέζος Σταμάτης, Θεοδωρίδης Δημήτρης , Ρούπτσος Κων/νος, Ταμπαρόπουλος Ερμής, Σταματόπουλος Ανδρέας, Σπαγκούρος Γιώργος, Δημητρόπουλος Βαγγέλης, Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, Τζανέτος Νίκος, Τσομπανόγλου Στέλλα, Μακρυγιάννης Χρήστος, Σπαγκούρος Άλκης

Καλό πλασάρισμα για τον νεοσύστατο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στη βαθμολογία της ΕΟΠ!

07/02/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

  

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας κοινοποίησε πριν λίγες ημέρες τη βαθμολογία των σωματείων για το 2016. Το σωματείο του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. παρότι νεοσύστατο και με μόλις τρεις επίσημους αγώνες βρίσκεται στην 70η θέση της βαθμολογίας, ανάμεσα σε 97 σωματεία, με συγκέντρωση 56 βαθμών για τη χρονιά που μας πέρασε! Ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το σύλλογο ποδηλασίας της βορειοανατολικής Αττικής που μπήκε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα!

Δυναμική παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο DOLTCINI MTB CUP 2017

30/01/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης


Το τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να εκπροσωπήσουν δυναμικά τον σύλλογο σ’ένα ακόμη απαιτητικό αγώνα mtb. Στον πρώτο αγώνα του κυπέλου που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Κουταλά Βύρωνα πήραν μέρος αθλητές του συλλόγου τόσο  στις κατηγορίες Junior αλλά και στους Άντρες. Τα βάθρα και οι καλές αποδόσεις ήταν αρκετές και αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν στο βάθρο οι παρακάτω αθλητές:

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - 1η θέση Μίνι Μικρά

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 2η θέση Μίνι Μεγάλα

ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ - 3η θέση, 15-18 ετών

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟς ΒΑΓΓΕΛΗΣ - 3η θέση Α2

Οι συμμετοχές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.:  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΕΡΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΔΗΜΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Το παρόν θα δώσει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο "Γαλατάς Mtb & Road Race"

25/01/2017
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Galatas-mtb-race-17 Το παρόν θα δώσει σε έναν ακόμη αγώνα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα! Ο δραστήριος σύλλογος των βορείοανατολικών προαστίων της Αττικής θα συμμετέχει με το τμήμα ποδηλασίας σ'έναν ακόμη αγώνα mtb.

To "Γαλατάς Mtb &Road Race 2017" θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Γαλατά του δήμου Ναυπακτίας, για 5η χρονιά. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοβόλτα με τη συμμετοχή των μικρότερων ηλικιών και τον junior ποδηλατών ενώ την Κυριακή αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θα συμμετέχουν σε αντίστοιχες διαδρομές του αγώνα ορεινής ποδηλασίας.