Το BikeXpet μέγας χορηγός του Bike Odyssey

11/07/2018
από Χρήστος Μακρυγιάννης

Το BikeXpert στηρίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά τo Bike Odyssey 2018, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο και αποτελλεί πλέον θεσμό για όποιον αγαπά το ποδήλατο και τη φύση. Είναι ο δυσκολότερος αγώνας στην Ελλάδα και το BikeXpert είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του! Κάθε χρόνο το BikeXpert υποστηρίζει αυτόν τον αγώνα για να μπορούν καινούργια άτομα κάθε χρονιά να ζήσουν την ποδηλατική αυτή εμπειρία του mountain bike. Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουμε και το επόμενο Bike Odyssey το οποίο θα τιμήσουμε και αυτό με την παρουσία μας!

ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

10/04/2018
από Χρήστος Μακρυγιάννης

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!!!

 

1st Pateras Mtb/XCT - Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από την B&N Cycling!

28/02/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Ανάβαση του όρους Πατέρα, στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής, σε διοργάνωση του Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ WEST COAST. Η B&N Cycling ήταν παρούσα και σε αυτή την αθλητική διοργάνωση με εξαιρετικές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο.Σε μία όμορφη διαδρομή σε δασικούς δρόμους οι αθλητές της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλασαρίστηκαμν σε καλές θέσεις.

Ο Δημητρόπουλος Βαγγέλης ήρθε 2ος στην κατηγορία του (Open Masters 19-39) ενώ ο Ερμής Ταμπαρόπουλος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατέκτησε ακόμη μία θέση στο βάθρο, τερματίζοντας 3ος στην κατηγορία των εφήβων. Πολύ καλή εμφάνισε πραγματοποίησε και ο Αριστοτέλης Ταμπαρόπουλος που τερμάτισε στην 12η θέση (Open Masters 40+).

Δυνατή η παρουσία της BN Cycling στο Γαλατάς Mtb & Road Race!

22/02/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

Παρούσα σε έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα η ομάδα BN Cycling και ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.! Με συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές, καλές αποδόσεις και βάθρα τερμάτισε η ομάδα το διήμερο του Γαλατάς Mtb & Road Race!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας του Γαλατά ήταν μία πρόκληση. Πέρα από τις απαιτητικές διαδρομές και τα τεχνικά μονοπάτια, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν και το λασπώδες έδαφος που έδινε  ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις δύο διαδρομές του mtb.

Με την 4η θέση της γενικής στα 26.5 km και τη 2η της κατηγορίας του (18-) τερμάτισε ο Ερμής Ταμπαρόπουλος σε μία δυνατή διαδρομή. Βάθρα είχαμε επίσης για τους: Κων/νο Παπανικολάου που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του (44km), Άλκη Σπαγκούρο που  κατέκτησε την 4η θέση της κατηγορίας του (44km), Αριστοτέλη Ταμπαρόπουλο με την 6η θέση στην κατηγορία του για τα 44km και Κωνσταντίνο Δάβαρη που κατέκτησε την 5η θέση (Men) στη διαδρομή των 26.5 km.

 

Στον ελέυθερο αγώνα των 3km που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για τους μικρους της ομάδας την 1η θέση πήρε ο Πάτσης Θεοδωρος, την 3η θέση ο Σταματόπουλος Β. , την 4η ο Πάτσης Κων/νος, την 5η θέση ο Γαλάνης Αντώνης και την 6η θέση ο Σπαγκούρος Γιώργος.

Οι συμμετοχές:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΕΡΜΗΣ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, ΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ, ΕΜΜΕΛΕΙΑ ΓΑΛΑΝΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΤΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΝΩΝΤΑΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο «Salamis Island 2017»

13/02/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

Την Κυριακή 12/02/2017 πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο του ΠΡΩΤΕΑ στην περιοχή Κανάκια Σαλαμίνας, Διασυλλογικός & Open Αγώνας Mtb XCO «Salamis Island 2017». Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έδωσε για ακόμη μία φορά δυναμικό παρόν σε διασυλλογικό επίπεδο αλλά και στην Open κατηγορία. Οι αθλητές της ομάδας σε όλες τις κατηγορίες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ- 6η θέση, ΑΝΔΡΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - 2η θέση Μίνι Μικρά

ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- 6η θέση, Μίνι Μικρά

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ- 2η θέση Α2, 2η θέση Γενικής Open

ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ ΑΛΚΗΣ - 1η θέση Α40+, 4η θέση Γενικής Open

ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ- 2η θέση Α40+, 5η θέση Γενικής Open

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΝΙΚΟΣ- 4η θέση Α40+

ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ- 4η θέση Γυναικών Open

  

 

Συμμετοχές: Ιριμίας Νικόλαος- Πάρης, Πάτσης Θεόδωρος, Σταματόπουλος Βαγγέλης , Πάτσης Κων/νος Ανάργυρος , Εγγλέζος Σταμάτης, Θεοδωρίδης Δημήτρης , Ρούπτσος Κων/νος, Ταμπαρόπουλος Ερμής, Σταματόπουλος Ανδρέας, Σπαγκούρος Γιώργος, Δημητρόπουλος Βαγγέλης, Ταμπαρόπουλος Αριστοτέλης, Τζανέτος Νίκος, Τσομπανόγλου Στέλλα, Μακρυγιάννης Χρήστος, Σπαγκούρος Άλκης

  

Καλό πλασάρισμα για τον νεοσύστατο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στη βαθμολογία της ΕΟΠ!

07/02/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

  

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας κοινοποίησε πριν λίγες ημέρες τη βαθμολογία των σωματείων για το 2016. Το σωματείο του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. παρότι νεοσύστατο και με μόλις τρεις επίσημους αγώνες βρίσκεται στην 70η θέση της βαθμολογίας, ανάμεσα σε 97 σωματεία, με συγκέντρωση 56 βαθμών για τη χρονιά που μας πέρασε! Ένα πολύ καλό ξεκίνημα για το σύλλογο ποδηλασίας της βορειοανατολικής Αττικής που μπήκε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα!

Δυναμική παρουσία του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο DOLTCINI MTB CUP 2017

30/01/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης


Το τσουχτερό κρύο δεν εμπόδισε τους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. να εκπροσωπήσουν δυναμικά τον σύλλογο σ’ένα ακόμη απαιτητικό αγώνα mtb. Στον πρώτο αγώνα του κυπέλου που έγινε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Κουταλά Βύρωνα πήραν μέρος αθλητές του συλλόγου τόσο  στις κατηγορίες Junior αλλά και στους Άντρες. Τα βάθρα και οι καλές αποδόσεις ήταν αρκετές και αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν στο βάθρο οι παρακάτω αθλητές:

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - 1η θέση Μίνι Μικρά

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - 2η θέση Μίνι Μεγάλα

ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ - 3η θέση, 15-18 ετών

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟς ΒΑΓΓΕΛΗΣ - 3η θέση Α2

Οι συμμετοχές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.:  ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΣΕΡΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΔΗΜΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΔΑΒΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Το παρόν θα δώσει ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. στο "Γαλατάς Mtb & Road Race"

25/01/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

 Το παρόν θα δώσει σε έναν ακόμη αγώνα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα! Ο δραστήριος σύλλογος των βορείοανατολικών προαστίων της Αττικής θα συμμετέχει με το τμήμα ποδηλασίας σ'έναν ακόμη αγώνα mtb.

To "Γαλατάς Mtb &Road Race 2017" θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Γαλατά του δήμου Ναυπακτίας, για 5η χρονιά. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοβόλτα με τη συμμετοχή των μικρότερων ηλικιών και τον junior ποδηλατών ενώ την Κυριακή αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θα συμμετέχουν σε αντίστοιχες διαδρομές του αγώνα ορεινής ποδηλασίας.

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

23/01/2017
από Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) που δραστηριοποιείται στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε και βόλτα- προπόνηση mtb σε πιο χαλαρό ρυθμό ώστε να εγκαινιαστεί και ο νέος κύκλος προπονήσεων των ομάδων ποδηλασίας.  Ακολούθησε η κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Cook and Grill και βέβαια η απαραίτητη αναπλήρωση δυνάμεων με τα εκλεκτά εδέσματα του καταστήματος.

Η οικογένεια Καραβία ήταν η τυχερή της εκδήλωσης αφού κέρδισε το φλουρί μαζί με το έπαθλο της πίτας, μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Bike Expert.

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. εύχεται η νέα αγωνιστική χρονιά να είναι δυναμική και η παρουσία του συλλογού στις αθλητικές εκδηλώσεις που έρχονται να στεφθεί από επιτυχία.

 

Το Bike Expert στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.!

19/04/2016
από Χρήστος Μακρυγιάννης
 Ακαδημίες Ορεινής Ποδηλασίας
 
 

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) είναι πλέον μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και ξεκίνησε μαθήματα ορεινής ποδηλασίας (mountain biking) για παιδιά από 6 ετών αλλά και ενηλίκων.

 

Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλοντας να δημιουργήσει  μια ακαδημία, ένα φυτώριο νέων ταλέντων κάνει μεθοδική δουλειά σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας:

 • Τμήματα ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία του παιδιού – αρχάριοι & προχωρημένοι
 • Ειδικά διαμορφωμένος χώρος – πίστες ανάλογα με το επίπεδο του παιδιού
 • Θεωρητική και τεχνική εκμάθηση ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ)
 • Θεωρητική εκμάθηση άλλων ειδών ποδηλασίας (πχ. ποδηλασία δρόμου)
 • Μαθήματα οδικής κυκλοφορίας αλλά και συμπεριφοράς.
 • Σωστό σετάρισμα του ποδηλάτου σύμφωνα με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του παιδιού.
 • Σεμινάρια για την εκμάθηση τεχνικών tips που αφορούν τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του ποδηλάτου (αλλαγή σαμπρέλας, μικρορυθμίσεις κτλ.).
 • Εξορμήσεις στο βουνό για ορεινή ποδηλασία, ορεινό τρέξιμο ή ορειβασία για να έρθει το παιδί σε επαφή με τη φύση.

Στη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται  ποδηλατικά events και αγώνες όπου τα παιδιά θα έχουν την πρώτη επαφή τους αγωνιστικά με το άθλημα. Σε ειδικές περιπτώσεις παραδίδονται και ατομικά μαθήματα.

Ήδη υπάρχει συμμετοχή από τις γύρω περιοχές: Παλλήνη, Πικέρμι, Ντάφι, Κάντζα, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη αλλά μπορεί να συμμετάσχουν όλοι όσοι κατοικούν στην Αττική.

Το Bike Expert θέλοντας να στηρίζει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου δίνει σε όλα τα μέλη της ομάδας ποδηλασίας:

 • 20€ έκπτωση σε κάθε αγορά νέου ποδηλάτου
 • 15% έκπτωση σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ (εξαιρούνται όσα έχουν ήδη προσφορά)
 • 20% έκπτωση σε όλες τις εργασίες επισκευής και συντήρησης