Αθλητικά Ενδύματα - CUSTOM

Μπορείτε να έχετε το ιδανικό ένδυμα για εσάς για την ποδηλασία, το τρέξιμο, το τρίαθλο ή οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσετε τα δικά σας αθλητικά ρούχα υψηλής ποιότητας και άνεσης καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας όσο εξειδικευμένη κι αν είναι αυτή. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ρούχα και αξεσουάρ όπως γάντια, κάλτσες, μανίκια και μπατζάκια σε όποιο σχέδιο και χρώμα εσείς επιθυμείτε.

Η Bike Expert συνεργάζεται με την αμερικάνικη εταιρία Verge από το 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Verge Sport είναι μια αμερικανική μάρκα με ευρωπαϊκή παραγωγή και διεθνή παρουσία. Η έμπνευση πίσω από την εταιρεία προήλθε από τις ανάγκες ένδυσης του ελίτ αθλητή και ιδρυτή της εταιρείας, Michael Magur. Η Verge sport σχεδιάζει με πολύ μεράκι τα μοτίβα των ρούχων, έτσι ώστε αυτά να έχουν τα χαρακτηριστικά, σχέδια και χρώματα που εσείς ή/και η ομάδα σας θέλει.

Η Verge Sport έχει πλήρη γνώση και αυτοπεποίθηση για όλα τα επίπεδα εξειδικευμένης εξάχνωσης και τεχνικής παραγωγής ενδυμάτων, χωρίς να είναι ελιτιστική. Απευθύνεται στον κορυφαίο τεχνικά καταρτισμένο καταναλωτή, ενώ παραμένει φιλόξενη στους νεοεισαχθέντες αθλητικών ειδών ένδυσης.

Μη διστάσετε να ζητήσετε μια προσφορά με email στο info@bikeexpert.gr ή τηλεφωνικά στο 2106613120.

Στις παρακάτω κατηγορίες μπορείτε να δείτε παραδείγματα σωματείων που μας εμπιστεύθηκαν για την δημιουργία των στολών τους.