Γίνε μέλος της Β&Ν ΤΕΑΜ!

05/04/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Η ομάδα Η B&N Cycling Team είναι μία ομάδα με φιλοσοφία που όπως δηλώνει και το όνομά της κινείται γύρω από το ποδήλατο & τη φύση (Bike & Nature).


Η ομάδα έχει ήδη μία παρουσία έξι χρόνων αφού δημιουργήθηκε το 2005 και από τότε δίνει δυναμικά το παρόν σε εγχώριες διοργανώσεις open αγώνων αλλά και σε διοργανώσεις άλλων χωρών. Οι δραστηριότητες των μελών είναι ποικίλες. Έντονη είναι η αθλητική δραστηριότητα κυρίως σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας και τρεξίματος, multisports κ.ά.. Πέρα όμως από τη συμμετοχή σε αγώνες open (χωρίς δελτίο), συχνές είναι οι εξορμήσεις- εκδρομές που πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ομάδας, με σκοπό την άθληση στη φύση (mountain bike, running, rafting) ή και μέσα στην πόλη, με τις καθιερωμένες πλέον ποδηλατικές διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας ή σε συνοικίες.

Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες άνθρωποι κάθε ηλικίας έρχονται σε επαφή με τον κόσμο της ποδηλασίας και του αθλητισμού γενικότερα. H B&N Cycling είναι μία ευκαιρία για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη και δημιουργική!

Μπες και εσύ στην B&N Team!!

Γίνε μέλος της Β&Ν και επωφελήσου από τα προνόμια που προσφέρει η ομάδα.

Αγόρασε την εμφάνιση της ομάδας στην τιμή των 100 € για να γίνεις μέλος του προλόγου της B&N team. Με την αγορά της εμφάνισης γίνεσαι αυτόματα μέλος της προκαταρκτικής αυτής κατηγορίας.


Με την ενεργοποίηση σας ως μέλος της ομάδας και την εισαγωγή σας στον πρόλογο μπορείτε να διεκδικήσετε την αναβάθμισή σας στις επόμενες κατηγορίες και να γίνετε πλέον ενεργό μέλος της ομάδας. Κάθε κατηγορία προσφέρει στα μέλη της μία σειρά αποκλειστικών προνομίων όπως αναγράφονται παρακάτω και προσφέρονται σε συνεργασία με το Bike Expert. Ανάλογα με τη συμμετοχή σας σε δραστηριότητες της ομάδας θα κρίνεται και η παραμονή σας σε μία κατηγορία. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιείται επίσημη χρονομέτρηση σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα ώστε να κριθεί η παραμονή σε μία κατηγορία, η αναβάθμιση ή υποβάθμιση αντιστοίχως. Αλλαγή κατηγορίας συνεπάγεται αυτόματη αλλαγή προνομίων. Η συμμετοχή σε μία ομάδα όπως η B&N έχει βέβαια να δώσει πολύ περισσότερα από τα αναγραφόμενα προνόμια αφού πρόκειται για ένταξη σε ένα γκρουπ ανθρώπων, σε μία παρέα, με κοινό πάθος για την ποδηλασία, τη φύση και τον αθλητισμό. Η συμμετοχή σ τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες της ομάδας θα δώσουν άλλη ποιότητα στη ζωή σας.


BNCYCLING- ΑΓΩΝΑΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

*Η έκπτωση ισχύει στα προϊόντα που αντιπροσωπεύει το Bike Expert. Στα υπόλοιπα προϊόντα θα ισχύουν μικρότερες εκπτώσεις.


ΚΑΤ.1 Εκπτώσεις : 25% ΠΡΟΪΟΝΤΑ- 80% ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΤ.2 Εκπτώσεις : 22% ΠΡΟΪΟΝΤΑ- 70% ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΤ.3 Εκπτώσεις : 20% ΠΡΟΪΟΝΤΑ- 60% ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΤ.4 Εκπτώσεις : 17% ΠΡΟΪΟΝΤΑ- 55% ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΤ.5 Εκπτώσεις : 15% ΠΡΟΪΟΝΤΑ- 50% ΕΡΓΑΣΙΑ

Το Bike Expert χορηγός του Α.Γ.Σ. "ΣΙΘΩΝ" Θεσσαλονίκης

16/03/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το κατάστημα στηρίζει τις προσπάθειες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου "ΣΙΘΩΝ" Θεσσαλονίκης.

 

 

Bike Expert- Πάντα κοντά στον αθλητή!

Προσωρινή αντικατάσταση ποδηλάτου

02/02/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Bike Expert αντικαθιστά προσωρινά το ποδήλατό σας σε περίπτωση που έχετε το δώσει για service . Αν θέλετε ένα ποδήλατο για να καλύπτετε τις καθημερινέ σας ανάγκες για μεταφορά στην πόλη ή για τις βόλτες σας, αλλά το δικό σας βρίσκεται υπό επισκευή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Bike Expert.To κατάστημα θα σας παραχωρήσει το κατάλληλο ποδήλατο για τις ανάγκες σας μέχρις ότου επισκευαστεί το δικό σας. Με το Bike Expert δε μένετε στιγμή χωρίς το αγαπημένο σας μέσο!

Parnitha Adventure Cup- Bike Expert major sponsorship!

31/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

 

A different snowy mountain running race was carried out successfully yesterday, Sunday, the 30th of January.  The second race of the Parnitha Adventure Cup took place on mountain Parnitha near Athens Greece where the snow had covered everything! The event is planned to be a winter Half Marathon race with a very demanding route. Bike Expert store was there, supporting the efforts of organizers and athletes by sponsoring this great event.
In addition, B&N Cycling team participated with 11 of its members that gave their best and had very good performance.
The race was, as expected, quite difficult with the 80% of the route consisting of forest trails. The snow covered paths made it much more difficult band more interesting at the same time. The snowy forest landscape offered a unique view and experience to the 155 participants.

Bike Expert store keeps its promises and remains a valuable ally of the major athletic events. Similar sponsorships will be held in the near future.

Carnac- Professional riders make their choice!

27/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

In high professional level where there are great expectations and riders have to give their best, only one brand can make a difference!

Many professional riders and teams have chosen Carnac products to support their efforts in 2011.

TESTIMONIAL CARNAC professional Riders 2011:

- Sylvain Chavanel (Francia): Team Quick Step (Pro Tour-Belgio) Carnac

- Francesco Chicchi (Italia): Team Quick Step (Pro Tour-Belgio) Carnac

- Carlos Barredo (Spagna): Rabobank (Pro Tour-Olanda) Carnac

- Haimar Zubeldia (Spagna): Radio Shack (Pro Tour-USA) Carnac

- Markel Irizar (Spagna): Radio Shack (Pro Tour-USA) Carnac

- Jose Rojas (Spagna): Movistar (Pro Tour-Spagna) Carnac

- Gianpaolo Caruso (Italia): Katusha (Pro Tour-Russia/Italia) Carnac


TEAM 2011 :

- Team Road Raleigh Uk: team professional man

-  Team Road Giant Asia Taiwan: team professional man

-  Team Mtb Univega Holland

– Team professional mtb

- Vaiano-Tepso-Solaristech: professional women

 

Other riders and teams are entering on Carnac Family, we wish at all of them to have a lot of success.

Bike Expert καθημερινές ποδηλατικές εξορμήσεις για όλους!

27/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Bike Expert συνδυάζει τον αθλητισμό με τη διασκέδαση.

Το κατάστημα του Γέρακα πέρα από τις κορυφαίες υπηρεσίες και την πιο πλήρη γκάμα προϊόντων που προσφέρει, δίνει στους ποδηλάτες την μοναδική ευκαιρία να ποδηλατήσουν καθημερινά στην πόλη τους.

Οι επιλογές είναι δύο:

Κάθε Τετάρτη απόγευμα προγραμματίζεται ποδηλατική βόλτα στους δρόμους του Γέρακα. Η βόλτα αυτή είναι χαλαρή σε ρυθμό και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας- ασχέτου ηλικίας- αρκεί να γνωρίζει ποδήλατο. Το ραντεβού δίνεται κάθε Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο Bike Expert.

Για τους πιο προχωρημένους ποδηλάτες , προγραμματίζεται σε εβδομαδιαία πλέον βάση, μία δεύτερη ποδηλατική εξόρμηση, κάθε Τρίτη βράδυ. Η ποδηλατική διαδρομή της Τρίτης είναι μεγαλύτερη και έχει ως αφετηρία τον κατάστημα Bike Expert και προορισμό κάποιο σημείο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (π.χ. Λόφος Λυκαβηττού) ή του Πειραιά. Στην βόλτα της Τρίτης μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε έχει αρκετές αντοχές και εξοικείωση με την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους.

Απαραίτητη προϋπόθεση και για τις δύο ποδηλατικές εξορμήσεις είναι η χρήση κράνους και φώτων. Για περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση:

http://www.bncycling.com/bnforum/index.php

Το Bike Expert στηρίζει τον 2ο αγώνα ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP

26/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το ΠΑΡΝΗΘΑ ADVENTURE CUP είναι μια σειρά από πέντε αγώνες που θα γίνουν στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας. Διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, με υπεύθυνο των διαδρομών τον Γιάννη Θεοχαρόπουλο και έχει βασικό σκοπό, να διαδώσει την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και τον προσανατολισμό.

Το Bike Expert θα βρεθεί κοντά σε αθλητές και διοργανωτές και στον δεύτερο αγώνα του Πάρνηθα Adventure Cup. Το κατάστημα είναι επίσημος χορηγός της διοργάνωσης καθ’ όλη τη σειρά αγώνων. Την Κυριακή που είναι η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα το περίπτερο- stand του Bike Expert θα υποδεχτεί αθλητές, διοργανωτές και θεατές που θέλουν να πάρουν μία γεύση από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του πιο εξειδικευμένου καταστήματος ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος.

B&N Cycling team: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

24/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

 

Σε μία όμορφη, εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας B&N cycling, εχθές Κυριακή 23 Ιανουαρίου. Η ομάδα -που πλέον έχει γίνει περισσότερα μία παρέα καλών φίλων με κοινό πάθος για την ποδηλασία- συγκεντρώθηκε στην Πάρνηθα για να γιορτάσει την έναρξη του 2011 με ποδηλατικό τρόπο, όπως της αρμόζει, άλλωστε.

Μετά από μία άκρως διασκεδαστική mtb διαδρομή στα μονοπάτια της περιοχής, ακολούθησε η κοπή της πίτας μαζί με τις οικογένειες των αθλητών και με φίλους της ομάδας. Στα πλαίσια της γιορτής , κληρώθηκε και μία δωροεπιταγή αξίας 100€, προσφορά του καταστήματος Bike Expert που χορηγεί και στηρίζει την Β&Ν .

Η B&N Cycling team θα δώσει και αυτή τη χρονιά δυναμικό παρόν στις επερχόμενες αθλητικές διοργανώσεις . Όντας μία από τις πρώτες ομάδες open, η Β&Ν αποδεικνύει καθημερινά πως η ουσία της ομάδας βρίσκεται στην ανάπτυξη μίας υγιούς σχέσης σεβασμού, φιλίας και ευγενής άμιλλας μεταξύ των μελών της. Στόχος της ομάδας δεν είναι η συλλογή νικών και τροπαίων αλλά η άθληση και η προσωπική εξέλιξη μέσα από την ομαδικότητα και την αλληλοϋποστήριξη. Μία ομάδα για την οποία η ποδηλασία και ο αθλητισμός γενικότερα είναι πάνω από όλα τα άλλα, το μέσο για να δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί φιλίας. Εξωαγωνιστικές στιγμές, σαν αυτές της γιορτής για την κοπή πίτας, το αποδεικνύουν…

Πληρωμή μέσω πιστωτικής & άτοκες δόσεις!

19/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Τώρα στο κατάστημά μας έχετε τη δυνατότητα με αγορές άνω των 300€ να πληρώσετε με κάρτα Mastercard ή Visa των τραπεζών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δόσεων σε 6 άτοκες δόσεις.

Τράπεζες και κάρτες που συμμετέχουν στα προγράμματα δόσεων:

ΕΘΝΙΚΗ, ΑΒΝ ANRO, ASPIS BANK, ATE, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΔΤ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, HSBC, INTERAMERICAN (NOVA BANK-MILLENIUM), ΚΥΠΡΟΥ, ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, MILLENIUM BANK, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, PROTON BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ , ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, PRO BANK, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, CARREFOUR CREDIT, ATTICA BANK, ASPIS BANK.


BIKE EXPERT- Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας!

13/01/2011
by Χρήστος Μακρυγιάννης

Το Bike Expert πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του καταστήματος παραβρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή και έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους στο κατάστημα για το 2011. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο και άκρως ποδηλατικό. Μετά τη κοπή πίτας ακολούθησε η καθιερωμένη βόλτα στον Γέρακα, όπως γίνεται κάθε Τετάρτη. Το 2011 θα είναι μία χρονιά γεμάτη ποδήλατο με πολλά νέα προϊόντα και καινοτόμες ιδέες από τους ειδικούς του ποδηλάτου. Οι λάτρεις τις ποδηλασίας δεν έχουν παρά να περιμένουν τα καλύτερα από το Bike Expert!

 

Καλή Χρονιά σε όλους!